LIDT OM OS

Her følger lidt historie om Firmaet Auto El Specialisten

Firmaet åbnede i 1997 som udekørende autoelektriker samt med reparationer i min hjemmegarage i Greve. Det kunne gå for en kort tid, men det tog om sig med tilgang af nye kunder. Efter 8 måneder var det tid til at finde noget større og det blev i industrikvarteret i Karlslunde. Åbningen i marts 1998 blev en succes og jeg måtte herefter til at ansætte flere medarbejdere for at hjælpe på værkstedet.

Vores kundekreds voksede for hvert år der gik og i år 2000 måtte jeg ud og finde noget større for at kunne efterkomme ønskerne fra mine kunder, så jeg købte ejendommen på Vævergangen stadigvæk i Karlslunde og måtte derefter igen udvide medarbejderstaben.

Det var en travl tid og der var altid kunder der måtte vente på at komme til. Vi fortsatte den meget positive udvikling for fulde omdrejninger. Så kom foråret 2004 hvor vi igen manglede plads både på værkstedet og vores lager kunne ikke følge med så jeg valgte at bygge til, for at kunne blive på den kendte adresse i Karlslunde.

Sådan ser det ud den dag i dag og med serviceaftaler og en meget stor fast kundekreds tør jeg nok at sige at vi i dag er et godt rustet auto elektrisk værksted.

Om indehaveren af Auto El Specialisten

Mit navn er Marco Mathiasen og jeg startede med at polere Sun motortestere som 7 årig og al min fritid gik med at være på farfars autoelektriske værksted i Sydhavnen, København. Der gik jeg også i lære som autoelektriker af den gamle skole og i dag har jeg samlet 34 års erfaring som jeg vil viderebringe til mine kunders store tilfredshed .

Jeg er for øvrigt fjerde generation af autoelektriker i familien så det ligger i blodet og man kan næsten sige jeg har fået min viden ind med modermælken.

Jeg sætter stor ære i at levere et førsteklasses arbejde og her i forretningen er det altid kunden der er i centrum.

Skulle du lægge vejen forbi og har brug for en autoelektrisk snak er du altid velkommen.

Marco Mathiasen – Indehaver

Auto El Specialisten

Vævergangen 23

2690 Karlslunde

Telefon: 70204301

Mail: specialisten@mail.dk

Orla Mathiasen

Farfar – Auto-Elektric Bådhavnsgade

Marco Mathiasen

Indehaver

Auto El Specialisten Vævergangen

Aage Mathiasen

Far – Auto-Elektric Bådhavnsgade

avada-taxi-app-store
avada-taxi-google-play